| Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima | |
|
+5Mr. Majevica mrav no_name loparac-98 Jovic Mile 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Jovic Mile
Number of posts : 9 Peпyтaциja : 0 Registration date : 03.12.2010
| Naslov: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sub 19 Nov - 22:19 | |
| | |
|
| |
loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 17:41 | |
| | |
|
| |
no_name
Number of posts : 304 Peпyтaциja : 0 Registration date : 11.02.2008
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 21:56 | |
| A, evo te velike tuzbenice ponovo na uvidu. Blesavo. Blesavije ne moze biti. Bit ce interesantno pratiti sudjenje. Jos kad bi i bn to zabilezio | |
|
| |
Jovic Mile
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 22:28 | |
| Какво бре суђењe, зар не видиш да су човјеку већ пресудили. | |
|
| |
loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 22:31 | |
| | |
|
| |
no_name
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 22:34 | |
| - Jovic Mile ::
- Какво бре суђењe, зар не видиш да су човјеку већ пресудили.
Citaj pa ces videti da nije presuda vec tuzba a oni (tuzioci) traze da se donese presuda ....... | |
|
| |
mrav
Number of posts : 2150 Peпyтaциja : 1 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 23:04 | |
| Sigurno ce taj cash od tuzbe uloziti u fond. | |
|
| |
Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 23:10 | |
| На жалост, у Лопарама а и околини веома се лако дижу тужбе. Постоје деманти, опомене (културне без вријеђања и ,,да простиш,, без псовки) али такви поступци не постоје у нашем крају... | |
|
| |
mrav
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 23:23 | |
| Ja bih tog covjeka pozvao prvo na razgovor, pa da vidim u cemu je problem. Ppricam/pisem za sebe kako bih postupio da sam nacelnik. | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 23:28 | |
| Може и тако. Само ако је Људски позив на разговор. | |
|
| |
mrav
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 23:39 | |
| Ne bih sigurno nikoga zvao na dvoboj. Ovako nesto moze dovesti samo do vecih tenzija i ako mozda tuzeni nije u pravu sto se tek mora dokazati pred sudom, ne bih se upustao u sudske procese. Razgovorom se u vecini slucajeva dodje do rjesenja ako postoji volja. | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 20 Nov - 23:56 | |
| У овом случају, не постоји воља ! Ко ли је у праву ? | |
|
| |
Jovic Mile
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 21 Nov - 6:07 | |
| | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 22 Nov - 10:32 | |
| Из данашњих Независних новина | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 22 Nov - 10:34 | |
| | |
|
| |
mrav
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 22 Nov - 19:52 | |
| - Citat :
- ...novac od odštete će dati u humanitarne svrhe.
| |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 22 Nov - 20:06 | |
| | |
|
| |
mrav
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 22 Nov - 20:25 | |
| Vazno je da u tudjem novcaniku nije zmija. | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Čet 24 Nov - 12:54 | |
| | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 27 Nov - 18:15 | |
| | |
|
| |
mrav
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Ned 27 Nov - 18:51 | |
| Trenutno tamo na LOF ne mogu pisati nista jer sam nakon hakerskog napada sto brze moguce reagovao i obrisao nalog mejl-adrese. Ne znam ko je provalio moju adresu. Zato sam napisao Aspirinu poruku sa naslovom "hakeri-forum?" znaci sa upitnikom. Moram napraviti novi mejl nalog. Nazalost imao sam par adresa od drugih clanova na mome nalogu, pa mi je zao ako oni budu imali probleme. Uglavnom su to adrese samo dva clana, a ostale su od drugih osoba koje sam obavijestio i oni znaju sta da rede.
Moj savjet je da ako se prijavljujete na forume koristite jednu mejl adresu i tamo ne cuvajte nikakve ostale podatke. Znaci adresu iskljucivo za forum. | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 28 Nov - 11:47 | |
| Вјероватно се читају туђе приватне поруке ?! | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 28 Nov - 12:25 | |
| | |
|
| |
no_name
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 28 Nov - 21:19 | |
| - Mr. Majevica ::
- Вјероватно се читају туђе приватне поруке ?!
Pa ti znas da to nije nemoguce. Samo ako se zato ima volje i vremena Medjutim, meni je interesantan komentar jednog forumas koji razume sta je admin panel! ali nikako ne zna 'quote' koristiti. Svima je sve jasno kao dan. Al' nema veze, svoji smo | |
|
| |
Jovic Mile
| |
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 5 Dec - 22:48 | |
| | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 5 Dec - 22:51 | |
| | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 5 Dec - 23:01 | |
| | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pon 5 Dec - 23:12 | |
| Не знам шта се тамо дешава, и колико то велики разлози морају бити да се ,,угаси,, форум ? | |
|
| |
cnct56
Number of posts : 72 Peпyтaциja : 0 Registration date : 09.01.2011
| |
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 6 Dec - 0:30 | |
| | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 6 Dec - 0:34 | |
| | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Uto 6 Dec - 11:11 | |
| | |
|
| |
Plex
Number of posts : 197 Peпyтaциja : 0 Registration date : 09.02.2008
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 11:31 | |
| Iskreno i ja sam napustio Lopare online , nema smisla vise tamo biti . | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 11:43 | |
| Сад сам дошао из визите са лопаре.нет, па пола тема не може да се погледа док се не улогујеш ? Забрањени форум или форум за одабране ? | |
|
| |
Plex
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 11:46 | |
| Ma sad ce izbori ,morace da se vodi vise racuna o cenzuri pa bolje da ga ugase ahhahaahah... iskreno ovdje sam u boljim odnosima sa administratorom pa mi je bolje da ovdje obitujem | |
|
| |
Stranac
Number of posts : 73 Peпyтaциja : 1 Registration date : 23.03.2010
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 12:00 | |
- Сад сам дошао из визите са лопаре.нет, па пола тема не може да се погледа док се не улогујеш ? Забрањени форум или форум за одабране ?
Svaštara, mjesto gdje se preseljavaju, bljuvotine, kajlanja, začatavanja i sl. Otpisani je banovao CNCT56 zbog druge javne laži, kako to on kaže. Nije cilj bio da se zabrani kritikovanje nego da se diskusije dovedu na odredjeni nivo, što očigleno nije moguće, Ja sam napravio odredjene greške jer sam nevješto rukovao moderatorskim opcijama. Ovaj forum ovde je dobar jer nije zatvoran kao što je bio lopare.net, koji je služio uglavnom za liječenje frustracija | |
|
| |
no_name
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 12:15 | |
- Сад сам дошао из визите са лопаре.нет, па пола тема не може да се погледа док се не улогујеш ? Забрањени форум или форум за одабране ?
Tamo je zabranjeno bilo sto da se napise sto kritikuje rad nacelnika. Upravo je jedan od mojih postova izbrisan. - Citat :
- Postavljeno od strane no_name
O cemu ti covece pricas!?! Kakvo sedenje i bakraci. Ubijamo se od posla po belom svetu a ti nasao da prozivas( sta uraditi? da li smo sta uradili itd. itd.) Koga ti to prozivas? Momak, pises ti na pogresnoj adresi!
I sta se taj covek toliko ovde brani? Nije on u politici od prosle godine kada je nacelnik postao. On je godinama u parlamentu predstavnik bio. Pa sta je uradio?
Dajte da vidim tu njegovu radnu istoriju. Zavrsio faks. Pa sta? Zavrsio sebi.
Razumijete li vi sta on danas radi? Pa ne mogu ja da sedim i radim njegov posao za koji se on silno borio da ga dobije. Sad kada mu se sansa pruzila, neka izvoli da pokaze sta zna a sta ne zna. Ako nije za to, lepo ostavka. I nece ga niko prozivati, pljuvati, fotomontaze praviti....itd. itd.
Moje misljenje jeste da je on mlad i da nema iskustva da vodi opstinu a posebno ne propalu loparsku. Ako napravite pretragu, videcete da je sve sto i malo moze da ugrozi poziciju nacelnika izbrisano. I onda se baca prasina, drugim forumasima kada se pobune, da je to zbog uvrede. Vidi se da onaj ko brise nema pojma sta je posao, tako da u mom postu ne vidi istinu vec vredjanje. U firmi kada se dodje na visoku funkciju, ta osoba je obavezna da kreira, donosi nove poslove. Zato se prima plata. Ako to ne cini; Otpusta se. Sirovo mozda jeste, ali drugacije se danas ne opstaje. | |
|
| |
Mr. Majevica
| |
| |
no_name
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 12:27 | |
| - Stranac ::
Ovaj forum ovde je dobar jer nije zatvoran kao što je bio lopare.net, koji je služio uglavnom za liječenje frustracija vaj vaj vaj Pa, daj nam bolan tu carobnu pilulu da se resimo frustracija | |
|
| |
Plex
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 12:41 | |
| Samo opusteno , bez stresa ... imaju albanci nekakve praskove koji rjesavaju tegobe | |
|
| |
Stranac
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 12:46 | |
| Poluistine su gore od svake laži, ali ja neću ovde da nastavljam raspravu ni sa kim jer ne želim da se i ovaj forum pretvori u septičku jamu.
Samo da napomenem da ista ova tema postoji i na lopare.netu-i i nije obrisana. Jedna je obrisana zbog neprikladnog naslova.
http://www.lopare.net/forum/lopare-i-majevica/8331-tu-en-zbog-komentara-na-facebooku-o-putevima-u-loparama.html | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 12:54 | |
- Mr. Majevica ::
Svaštara, mjesto gdje se preseljavaju, bljuvotine, kajlanja, začatavanja i sl. Otpisani je banovao CNCT56 zbog druge javne laži, kako to on kaže. Nije cilj bio da se zabrani kritikovanje nego da se diskusije dovedu na odredjeni nivo, što očigleno nije moguće, Ja sam napravio odredjene greške jer sam nevješto rukovao moderatorskim opcijama.
Ovaj forum ovde je dobar jer nije zatvoran kao što je bio lopare.net, koji je služio uglavnom za liječenje frustracija Признам да некад прелетим као посматрач преко ЛФ, ваљда из навике, да видим шта има ново, а у ствари не могу да видим, у задње вријеме је постало ужасно, баш зато што се многе теме не виде, крије се ? брише ? исправља? преправља ? читају приватне поруке? ... Савјетујем да почнете ,,нови живот,, тј. све избришите па из почетка. | |
|
| |
Stranac
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 13:24 | |
| Mr. Majevica ti možeš da udješ u Svaštaru i vidiš šta je prebačeno tamo. Juče je banovan diskutant DrugaFaza, ponašala se kao da je pobjegla iz ludnice, da li je trebalo da je tolerišemo? Možda bi bilo najbolje da taj koji tvrdi da se čitaju privatne poruke kaže glasno i jasno da su mu čitane i ko je to radio. Ovo je jedna ružna laž, vjerujem osveta nekog ko više nema priliku da liječi svoje frustracije na forumu. | |
|
| |
Plex
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 17:13 | |
| | |
|
| |
cnct56
Number of posts : 72 Peпyтaциja : 0 Registration date : 09.01.2011
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 19:59 | |
- Mr. Majevica ::
Svaštara, mjesto gdje se preseljavaju, bljuvotine, kajlanja, začatavanja i sl. Otpisani je banovao CNCT56 zbog druge javne laži, kako to on kaže. Nije cilj bio da se zabrani kritikovanje nego da se diskusije dovedu na odredjeni nivo, što očigleno nije moguće, Ja sam napravio odredjene greške jer sam nevješto rukovao moderatorskim opcijama.
Ovaj forum ovde je dobar jer nije zatvoran kao što je bio lopare.net, koji je služio uglavnom za liječenje frustracija he he, neznam ko je veci lazov, dal' ja koji sam vidio na snimku obicnu "frezu" sto su i potvrdili ostali diskutanti ili onaj ko vec dvije tri godine obecava nekakve fabrike ili sto obecava gasenje foruma al' nikako da ga ugasi. Kad je stigla depesa od tvog dopisnika iz Lopara u kojoj pise "da je bolje da ovaj forom i nepostoji" bilo mi je jasno da ce doci do ovog do cega je doslo pa je bilo i shodno ocekivati "gasenje foruma" uostalom vrijeme ce pokazati ko je veci "lazov" Izmisljati da je neko nekog "prozvo" treba i dokazati, smijesno | |
|
| |
Stranac
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sre 7 Dec - 22:39 | |
| Meni je zao sto je tvoja savjest na tom stepenu da onakvu temu kvaris kajlanjem o frezi, zapitaj se sta ti nedostaje jer to nije ponasanje covjeka. Sve kad ne bismo uspjeli, a uspjecemo, barem nismo gurali kola niz brdo kao sto si ti cinio. Moj dopisnik iz Lopara je tvoj poznanik iz Iverdona, mozda ste i prijatelji.
A sad zbogom, sa tobom je diskusija zavrsena. | |
|
| |
Jovic Mile
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Pet 9 Dec - 16:53 | |
| - Plex ::
- Iskreno i ja sam napustio Lopare online , nema smisla vise tamo biti .
Ђе баш сад да напустиш кад је најинтересантније? ено, оживили стару тему "Каладонт". | |
|
| |
Djeneral Admin
Number of posts : 36 Peпyтaциja : -1 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sub 31 Mar - 13:30 | |
| Лијепа вијест! Тужиоци повукли оптужницу против Ђоке Седларевића! | |
|
| |
loparac-98
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima Sub 31 Mar - 19:27 | |
|
Poslednji izmenio loparac-98 dana Uto 3 Apr - 0:35, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima | |
| |
|
| |
| Obracun LOPARSKE VLASTI sa gradjanima | |
|