Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: ВЕЧЕ СРПСКО-ШВАЈЦАРСКЕ ЛИТАРАТУРЕ Pon 12 Okt - 13:44 | |
| Драги пријатељи, срдачно вас позивам на: ВЕЧЕ СРПСКО-ШВАЈЦАРСКЕ ЛИТАРАТУРЕ У оквиру Интернационалног сајма књига у Базелу, 06.11. 2015 0д 18 часова У ресторану Lever du Soleil Güterstrasse 102 4053 Basel Karte: Gütterstrasse 102 Basel - search.ch - Citat :
Биће представљана дјела српских писаца на њемачком језику. Ауторке: Јасна Милановић, Дана Товић, Евелина Куммер и аутор Миодраг Лукић ће уз музичку пратњу, Габриеле Паликрушеве и Горана Шмитрана, говорити како о својим дјелима тако и последњим ратовима, али и данашњој ситуацији у земљама бивше Југославије.
Срдачан поздрав
Миодраг Лукић | |
|
radijator
Number of posts : 132 Peпyтaциja : 1 Registration date : 02.10.2015
| Naslov: Re: ВЕЧЕ СРПСКО-ШВАЈЦАРСКЕ ЛИТАРАТУРЕ Čet 15 Okt - 0:45 | |
| Jad i bijeda da se svaki papak nazove autorom !!! A taj Lukic moze po Sasulji prodavati marifetluke!!! | |
|
Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: ВЕЧЕ СРПСКО-ШВАЈЦАРСКЕ ЛИТАРАТУРЕ Čet 15 Okt - 10:23 | |
| Немој тако радијатор ! Није фер да називаш некога погрдним изразима. Могао си рећи, не свиђа ми се ово или оно у његовом раду или не свиђа ми се он. Макар је донио дашак културе и Лопарама, а и Шашуљи. А о томе да л' је 'ваки или 'наки, - па нисмо бабе. | |
|
radijator
Number of posts : 132 Peпyтaциja : 1 Registration date : 02.10.2015
| Naslov: Re: ВЕЧЕ СРПСКО-ШВАЈЦАРСКЕ ЛИТАРАТУРЕ Čet 15 Okt - 14:14 | |
| Neka oproste oni koji nisu moji stomisljenici,ja sam samo rekao svoje misljenje i ne ocekujem niti zahtijevam da to neko od vas potvrdi!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ВЕЧЕ СРПСКО-ШВАЈЦАРСКЕ ЛИТАРАТУРЕ | |
| |
|