| Etno selo Bijeljina | |
|
+6Slavuj Baja lija Mr. Majevica Jankovljev Kym 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Etno selo Bijeljina Pon 31 Mar - 21:04 | |
| Slucajno sam pogledao da li ima nesto novo kad vidi onaj hotel gotov. http://www.etno-selo.com/slike%20januar08/pirg.jpg Imaju i saunu http://www.etno-selo.com/slike%20pirg/int_pirg_6.jpg Bas fino sredjeno. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Kym
Number of posts : 951 Peпyтaциja : 4 Registration date : 10.02.2008
| |
| |
Jankovljev
Number of posts : 866 Peпyтaциja : 0 Registration date : 20.02.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Uto 1 Apr - 11:57 | |
| | |
|
| |
Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Sre 2 Apr - 9:00 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Čet 8 Maj - 15:04 | |
| Peglanje krsta-ledja ne rade u sauni! Stvarno je lijepo sredjeno da kod nas nadaleko nema nesto tako. Proslog ljeta doslo kod mene drustvo sa faksa, bilo nas 12 i odemo tamo na veceru. A, imamo jednog prijatelja koji ima "strasan" rijecnik i sve "masne" price, jos kad se zanese, to predje sve granice. Taman je on krenuo zestoko sa tim pricama, ostali svi stidni, uglavnom se smiju i sve manje pricaju, kad dolazi konobar sa kandilom i tamjanom i okadi oko stola. Mi smo pomislili da je to on cuo sta ovaj "lupeta" pa zato kadi, pa "popadali" od smijeha, a neki su se i zastidili, ali je to zapravo zbog atmosfere i mirisa. | |
|
| |
Baja
Number of posts : 289 Peпyтaциja : 0 Registration date : 03.03.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Sub 10 Maj - 9:47 | |
| Extra je sredjeno, imaju jela predivna. A iz saune nebi vala izlazio, morao bi konobar i nju onda okadit :D:D | |
|
| |
Slavuj
Number of posts : 123 Peпyтaциja : 0 Registration date : 12.03.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Pon 12 Maj - 11:43 | |
| Etno selo je predivno, ali je sauna ipak predivna Moram drugi put malo i ja na peglanje ledja....pa kud puklo | |
|
| |
wolfenstein
Number of posts : 359 Location : Velika Srbija Peпyтaциja : 0 Registration date : 16.02.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Sre 28 Maj - 21:04 | |
| Evo prilike za vas koji ste u inostranstvu da ulozite novac u loparama, hajde ako imate mogucnosti i volje postoje na majevici daleko ljepse i bolje lokacije da se izgradi etno selo, i garantujem da bi dolazili ne samo nasi ljudi nego da bi u turistickoj ponudi lopara bilo i stranaca koje bi nasi ljudi iz inostranstva doveli u lopare na odmor,lov i ribolov.
Sta vi mislite o tome, mislim na nase jugovice?! | |
|
| |
Pantelija
Number of posts : 545 Age : 46 Location : Lopare Peпyтaциja : 0 Registration date : 18.05.2009
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Čet 23 Jun - 14:12 | |
| | |
|
| |
loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Čet 23 Jun - 23:35 | |
| | |
|
| |
Mr. Majevica
| |
| |
Pantelija
Number of posts : 545 Age : 46 Location : Lopare Peпyтaциja : 0 Registration date : 18.05.2009
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Pet 24 Jun - 19:28 | |
| - loparac-98 ::
- Etno selo izgleda već gubi na svojoj etnosti. A možda mu već treba i sam naziv mijenjati. Jebo ga i Pirg i Sankt peterburg.
Nemoj tako. Pirg je naš stari izraz za kulu izgrađenu pored manastira iz koje su branjeni monasi od raznih napada. Ovj hotel Pirgg je rađen po uzoru na Pirg Sv. Save. Pogledaj na ovom sajtu da stvarno hotel liči na pirh Sv. Save na Hilandaru. http://www.pravoslavna-srbija.com/Pravoslavlje/Manastiri/Hilandar/Hilandar.htm Činjenica je da Sankt Petersburg nije iz naših krajeva nego iz Rusije a i poslastičarnica Helas (Grčka) je izgrađena zbog stranih turista. Danas je sve komercializovano tako ljude privlače razne stvari dok druge ljude to isto odbija. I po mom mišljenju je malo pretjerao ali kad pogledaš realno ni ono osnovno što je napravio ne pripada etno stilu Semberije ali je lijepo. | |
|
| |
loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Pet 24 Jun - 20:50 | |
| | |
|
| |
Pantelija
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Pet 24 Jun - 21:28 | |
| Razumijem te u potpunosti i ja sam takav. Volim jedino strance ali bas prave strance odvesti da malo vide da ima nesto posebno kod nas. I stvarno svaki put upali, bas se iznenade. | |
|
| |
Mr. Majevica
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Sub 25 Jun - 11:32 | |
| Ја њему скидам капу, и има се шта видјети, и одем често до етно села, али ја се тамо више не осјећам опуштено, као некада ! Дизниленд је дизниленд, село је село... | |
|
| |
mrav
Number of posts : 2150 Peпyтaциja : 1 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina Sre 14 Avg - 18:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Etno selo Bijeljina | |
| |
|