| NEW METROPOLIS lopare | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
radijator
Number of posts : 132 Peпyтaциja : 1 Registration date : 02.10.2015
| Naslov: NEW METROPOLIS lopare Čet 6 Apr - 0:24 | |
| Blago nama imamo vise direktora nego firmi akad sam procitao da imamo TURISTICKU ORGANIZACIJU.....pozöilo mi je!!!! Pa mi nemamo ni autobuske stanice a da imamo Turisticku organizaciju,kome,cemu,zasto???Ne trebamo planinariti vec smo to prevazisli,podivljali smo u Loparame bez vode,bez puteva.... Ovo je vic godine,a mozda i nije ,posto nam neki vladajuci nemaju ni srednju skolu pa nije cudo sto nam pojedini novoimenovani durektori nisu FAKULTETSKI obrazovani!!!! | |
|
| |
cnct56
Number of posts : 72 Peпyтaциja : 0 Registration date : 09.01.2011
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Čet 6 Apr - 21:29 | |
| Aj' polako radijatore, bice svega bice i vode i fabrika i puteva samo polako, strpi se malo, vidis kako nekada nismo imali ni banju pa sad imamo a ko ima banju mora imat i turisticku organizaciju, sve je to uvezano jedno s'drugim i sve radi ko sat i to bez vode! | |
|
| |
radijator
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Čet 6 Apr - 22:20 | |
| A jooooj banja nam je na SUVO,a ko ce biti direktor banje??? Kod nas je vazdusna banja....ha ha | |
|
| |
cnct56
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Pet 7 Apr - 17:45 | |
| vazdusna vazdusna, vidis da se sve moze kad se hoce i kad imas dobre rukovodioce, ha ha
| |
|
| |
radijator
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Sub 8 Apr - 2:13 | |
| Kado da se ne moze,moze ite kako ....cak moramo da zivimo od vazduha zahvaljujuci rukovodstvu | |
|
| |
cnct56
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Sub 8 Apr - 18:27 | |
| - radijator ::
- Kado da se ne moze,moze ite kako ....cak moramo da zivimo od vazduha zahvaljujuci rukovodstvu
Vidim nezadovoljan si postojecim rukovodstvom... Sta je to sto rade pogresno a moglo bi drugacije? | |
|
| |
radijator
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Ned 9 Apr - 0:58 | |
| Hajd napisi mi ko je zadovoljan sadasnjim kradjovodstvom,sorry ,,,,rukovodstvom?! | |
|
| |
cnct56
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Ned 9 Apr - 17:04 | |
| Pa ne znam bas ko je zadovoljan a ko nije, nisam tamo pa i nisam bas upucen dovoljno, zato te i pitam.
| |
|
| |
radijator
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare Ned 9 Apr - 18:58 | |
| Budi sretan sto nisi,sve sto smo imali su prodali i pokrali i jedino opstina radi,100 zaposlenih,pitam se zasto kad nam nista vise ne radi,puteve naprave toliko tanak asvalr da sve popuca kod prvog mraza,jede se pije se sve na racun opstrine a opstina duznaaaaaaa....a mi jadni narod nemamo posla,sto posijes i uberes to i imas,i ako koja nadnica bude onda super
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NEW METROPOLIS lopare | |
| |
|
| |
| NEW METROPOLIS lopare | |
|