MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MAJEBИЧKИ ФOPYM

ФOPYM MAJEBИЧKИX CPБA

PrijemPrijem  PortalPortal  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Facebook ili septicka jama

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
mrav

mrav

Number of posts : 2150
Peпyтaциja : 1
Registration date : 30.11.2009

Facebook ili septicka jama Empty
PočaljiNaslov: Facebook ili septicka jama   Facebook ili septicka jama EmptySre 19 Apr - 22:17

Facebook meni ne treba. Valjao mi je samo da uspostavim kontakt sa starim prijateljima.
Sta to tamo ima tako interesantno?
Mozda neke zvalave djevojke sto stisnu zube i usne pred fotografisanje kao da su zagrizle kiseli krastavac?
Neke pokazuju svaki sat svoju slaninastu pozadinu i silikonske balone.
Pojedini manijaci postavljaju uznemirujuce fotografije i traze da se napise amin. WTF???

Vjerujte da nista od toga ja ne trazim. Cim otvorim taj njuskesajt, pojave se sve te slike i ja ga samo skrolujem tj.
guram fotografije jednu za drugom.
Za mene je to jedna velika septicka jama.
Jasno je meni da se tu kupe sve inormacije i preprodaju firmama i da onaj cifut zaradi dobre pare,
ali mi nije jasno sta ima obicni smrtnik od tog smrada/"informacija" koji se siri na sve strane.

Mozda sam konzervativan i zato mi vise prija forum.

Sta vi mislite?

Nazad na vrh Ići dole
st_savus

st_savus

Number of posts : 116
Peпyтaциja : 1
Registration date : 02.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Facebook ili septicka jama   Facebook ili septicka jama EmptyNed 23 Apr - 16:40

I ja sam se dugo odpupirao učlanjenju na FB i znao sam sve šta se može očekivati od te društvene mreže. Međutim prevladalo je to,
da izađem iz neke anonimnosti i da oni koji žele mogu vidjeti, da sam još živ i da mogu stupiti sa mnom u kontakt ili ja sa njima. To
što si napisao g. "mrav" se sa većinom izraženog mišljenja slažem. Ima tu nešto malo i pozitivnog ali više negativnog uticaja na
oblikovanje ljudskog uma. Gura se nam u glavu mnogo toga što nas zaluđuje inegativno utiče na naš um. Prije neki dan blizu ovog
ovdje, gdje živim, jedan monstrum je u živo prenosio ubistvo svog "prijatelja" kojim je prije toga zajedno pilo.Hiljadama ludi je to
vidjelo, prije nego što su nadležni organi skinuli, mnogima se je čak i svidjelo. Za sebe mogu reći, da ga ograničeno upotrebljavam.
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Majevica

Mr. Majevica

Number of posts : 14652
Peпyтaциja : 25
Registration date : 28.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Facebook ili septicka jama   Facebook ili septicka jama EmptySre 26 Apr - 7:22

Такође, из почетка сам мислио баш како је Мрав описао, али онда, као што ти Ст. Савус рече - нек' виде да сам жив, ко хоће... Један савјет - најбоље је да имаш ФБ пријтеље које лично познајеш, сигурне. Неће нас болити глава. study
Nazad na vrh Ići dole
https://majevica.forumakers.com
cnct56

Number of posts : 72
Peпyтaциja : 0
Registration date : 09.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Facebook ili septicka jama   Facebook ili septicka jama EmptySre 26 Apr - 18:26

Mrave nemoj da vrijedjas septicku jamu!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Facebook ili septicka jama   Facebook ili septicka jama Empty

Nazad na vrh Ići dole

Facebook ili septicka jama
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
MAJEBИЧKИ ФOPYM-
Skoči na: