|
| Majevica - Panoramio.com | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Majevica - Panoramio.com Ned 18 Maj - 15:27 | |
| Uskoro na GoogleEarth-u ce se moci pogledati i fotografije koje su postavljene u ovaj album :
Majevica iz satelita
Navodno, svaki mjesec do dva, osvjezavaju se fotografije na GoogleEarthu, tako da ce se i ova ,,kolekcija,, fotografija pronaci, da bi bar malo nashu Majevicu predstavili kako joj dolikuje .... | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com Sub 7 Jun - 8:26 | |
| Evo shta mi kazu : - Citat :
- Your photo have been reviewed before June 10th 2008. Then it will be in Google Earth in the next update around June 27th 2008.
Znachi fotografije, koje je GoogleEarth odabrao sa mog Panoramio albuma, bice svima vidljive oko 27. Juna (par dana prije ili kasnije) ... | |
| | | Mare
Number of posts : 2823 Age : 46 Peпyтaциja : 0 Registration date : 29.01.2008
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com Pet 27 Jun - 14:45 | |
| Osvanuo dvjs i sedmi June osvanuo i izašlo sunce Pa govori napaćeni Mare Vjerna ljubo Aska moja draga Ukljuci de letrično ćereslo i u njemu onaj interneto da ja vidim prije bijela dana na gugletu slike sa megdana Posluša ga vjerna ljuba mlada pa uključi letrično ćereslo i u njemu oni inerneto i na njemo satelitsko gugleto. Pa mu mlada vako odgovara Dragi Mare napacena dušo na ovome letričnom ćereslu slika nema nikakvijeh novih do ovije iz Lopara slavnih i onijeh sa Vukasovaca. Tad ustade napaćeni Mare pa otkuca na forumu pismo to žalosno jadno i kukavno kakvo do sad pročitali nismo. Obećanje ludom radovanje. Što bi reko Rićun iz Pribuja Majevico jedna prelivodo Mala moja ćoravu te vodo. Što bi reko Ratko popoviću Sve je ovo napisano brez veze. P.S. | |
| | | Jankovljev
Number of posts : 866 Peпyтaциja : 0 Registration date : 20.02.2008
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com Pet 27 Jun - 17:11 | |
| | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com Pon 7 Jul - 11:53 | |
| .... Shta to moje ochi, prochitashe vodje ? Jel’ ti Mare, sivi, od Pribuja ticu, Ne vjerujesh ,,chudesima,, mojim ? Ja kad slike natakarim, ima da iz ceresla tvoga nichu ! I ne navodi svoju vjernu ljubu Asku Da za te, uhodi mojom rukom skovana djela, Da ne bih o te, prebio cerovu dasku Il’ bi ti mozda, ona k’o poruchena sjela ? Cereslom svojim, Mare, vjeshtim rukama Dijka Ochepi stranice, pa cesh vidjet’ istinu pravu Istorije Majevice vidi se svaka slika… p.s. stvarno se vide na GoogleEarth - nisu slagali | |
| | | Mare
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com Sre 30 Jul - 13:17 | |
| - Mr. Majevica ::
- ....
Shta to moje ochi, prochitashe vodje ? Jel’ ti Mare, sivi, od Pribuja ticu, Ne vjerujesh ,,chudesima,, mojim ? Ja kad slike natakarim, ima da iz ceresla tvoga nichu ! I ne navodi svoju vjernu ljubu Asku Da za te, uhodi mojom rukom skovana djela, Da ne bih o te, prebio cerovu dasku Il’ bi ti mozda, ona k’o poruchena sjela ? Cereslom svojim, Mare, vjeshtim rukama Dijka Ochepi stranice, pa cesh vidjet’ istinu pravu Istorije Majevice vidi se svaka slika…
p.s. stvarno se vide na GoogleEarth - nisu slagali Ne prijetite meni planinskom ajduku , daskama cerovim i pijetnjama slicnim . Jer cu vas zubima pregristi u struku , i napravit od vas ormar elektrichni. Fala vam za ove postavljene slike , vi ste stvarno maher profesije ove . Proshiriste svijetu nebeske vidike , i dokazaste da vrijedite velike love. | |
| | | Mare
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com Uto 16 Jun - 19:51 | |
| E od kako je Mr krenuo sa slikama do sad se malo šta promijenilo na Google Earth-u . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Majevica - Panoramio.com | |
| |
| | | | Majevica - Panoramio.com | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |