MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MAJEBИЧKИ ФOPYM

ФOPYM MAJEBИЧKИX CPБA

PrijemPrijem  PortalPortal  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Kad na ludi kamen stati :lol:

Ići dole 
5 posters

Kad je pravo vrijeme za brak?
Kad se najvise zaljubis
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap0%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Kad najvise volis
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap30%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap
 30% [ 3 ]
Kad nadjes sve sto trazis
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap50%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap
 50% [ 5 ]
Nikad
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap20%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap
 20% [ 2 ]
Ukupno Glasova : 10

AutorPoruka
lija

lija

Number of posts : 4287
Peпyтaциja : 2
Registration date : 31.01.2008

Kad na ludi kamen stati :lol: Empty
PočaljiNaslov: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyČet 19 Jun - 14:53

Sta kazete, kad je pravi cas? Laughing
Meni je logicno da je to momenat kad su ispunjeni uslovi iz prva tri ponudjena odgovora, ali sam namjerno to razdvojila, da bi se znalo sta ima veci prioritet, a i zato sto mnogima nije potrebno vise uslova.
Oni koji su nagazili na taj kamen, sigurno znaju pravi odgovor. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Prvi

Number of posts : 268
Peпyтaциja : 0
Registration date : 05.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyČet 19 Jun - 15:03

Niposto ne treba stati na lud kame, jos ako je klizav, mozes da se okliznise i tresnes na ledja, straznjicu ili nos, pogotovo na ovo zadnje
Nazad na vrh Ići dole
lija

lija

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyČet 19 Jun - 15:09

Nemoj, druze, da plasis mlade narastaje, a vala i stare, koji ne vide dalje od nosa, slijepi od zaljubljenosti, jer je od tog osjecaja malo sta ljepse! Wink I love you inlove Doduse, mnogi bi mozda ostali zaljubljeni, da nisu zapeli za taj kamen scratch Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Jankovljev

Number of posts : 866
Peпyтaциja : 0
Registration date : 20.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyČet 19 Jun - 16:22

Stati onda kada ste najzdraviji za reprodukciju.
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Majevica

Mr. Majevica

Number of posts : 14652
Peпyтaциja : 25
Registration date : 28.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyČet 19 Jun - 20:12

Citat :
Kad na ludi kamen stati

Kada dvoje (naravno, samo zensko i mushkarac) ,,rade na istim frekvencijama,, cyclops

I ne moraju isto da se ponashaju, iste stvari da vole !
Kaze narod : ,,Nashli se, sve isto vole !,, Ma to nema veze Laughing

zato glasam za ovu 3 opciju misleci na ,,te frekvencije,,

p.s. mozda bi bolje bilo Lijo da si ga napisala kao : ,,kad ih pohvatash sve,, Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://majevica.forumakers.com
lija

lija

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 1:13

Ne znam da li bi bilo bolje, u to ti se ne razumijem najbolje : IIoII :
Ali pod opcijom br.3 sam upravo mislila na to da se nabasa na osobu odgovarajucih osobina, bar da zadovoljava one najbitnije, bez kojih ne ide, a to je ta ista fekvencija, koja je i po mom misljenju od svega najbitnija, a tesko je opisati, to se vise osjeti.
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Majevica

Mr. Majevica

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 1:16

cheers Chim ,,toliko,, znash, dobro se ti razumijesh ! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lija

lija

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 1:18

Salila sam se, a stvarno nisam shvatila sta si mislio sa tom alternativom?
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Majevica

Mr. Majevica

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 1:20

,,kad ih pohvatash sve,, frekvencije, na to sam mislio ! Laughing a ovo si super napisala, to je to !

Citat :
Ali pod opcijom br.3 sam upravo mislila na to da se nabasa na osobu odgovarajucih osobina, bar da zadovoljava one najbitnije, bez kojih ne ide, a to je ta ista fekvencija, koja je i po mom misljenju od svega najbitnija, a tesko je opisati, to se vise osjeti.
Nazad na vrh Ići dole
Kym

Kym

Number of posts : 951
Peпyтaциja : 4
Registration date : 10.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 3:37

Da si postavila ovo pitanje samo dva dana ranije, moj odgovor bi vjerovatno bio NIKAD. Very Happy Danas je vec druga prica, danas glasam za trecu opciju lol!
Nazad na vrh Ići dole
Mr. Majevica

Mr. Majevica

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 6:48

cheers Ajd onda, nek' ti je sa srecom Kym ! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
lija

lija

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: EmptyPet 20 Jun - 13:23

Kym ::
Da si postavila ovo pitanje samo dva dana ranije, moj odgovor bi vjerovatno bio NIKAD. Very Happy Danas je vec druga prica, danas glasam za trecu opciju lol!
IIoII Hahahaha, e Kyme, legenda si Exclamation Neka tako i ostane! Wink Drago mi je da imamo odgvor vise za 3. opciju, umjesto 4.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kad na ludi kamen stati :lol:   Kad na ludi kamen stati :lol: Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kad na ludi kamen stati :lol:
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
MAJEBИЧKИ ФOPYM :: Дpyштвo-
Skoči na: