|
| Kako provodite vikende? | |
| | Autor | Poruka |
---|
sms
Number of posts : 12 Location : piperi Peпyтaциja : 0 Registration date : 08.04.2008
| Naslov: Kako provodite vikende? Uto 4 Nov - 8:17 | |
| Dragi moji fomurasi, interesuje me kako provodite vase slobodne dane tj vikende sa djecom? Ja se uvijek iznenadim kada cujem da mnogi "nasi" provode suncane dane u zamracenoj prostoriji ispred tv-a. I ja volim ponekada te lijene nedjelje ali ne kada je vrijeme lijepo. Mi nase zajednicko slobodno vrijeme provodimo: u setnjama, brdarenje, plivanje, duze voznje na bicikl, fudbal, posjeta rodbini, igricama, izletima i kao sto vec napisa ponekad ispred tva ili sa dobrom knjigom u ruci. Nadam se da cu dobiti koji odgovor. sms | |
| | | lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Uto 4 Nov - 10:15 | |
| Na tvoju listu vikend aktivnosti, ne moze jos mnogo toga da se doda, jer bi onda vikend trebao da traje citavu sedmicu Salim se. Ja spadam u one koji citavu sedmicu mastaju o vikendu-tacnije o tome gdje ici za vikend. To znaci da je u pitanju izlet u prirodu ili u neko dotad nevidjeno mjesto, a sve to po mogucnosti sa dobrim drustvom. Posto sam opsjednuta fotografijom, to mi je motiv vise, a sama sustina izleta je u istrazivanju i otkrivanju. U prirodi najvise volim planine i sto su nepristupacnije, sve su mi izazovnije, ali za "poduhvate" te vrste nemam drustvo. Vikend u kuci je nesto sto mene asocira samo na glupost i neimanje ideje, jer znaci da je slobodno vrijeme, koje je danas izuzetna dragocjenost, "baceno u smece". Ja spadam u one koji vole da se non-stop nesto desava, da je u pitanju akcija bilo koje vrste, pa makar to bile i neke peripetije, samo da se dobro zavrse. TV ne gledam nikad-za to nemam zivaca, osim kad su crtici u pitanju, jer se tu u potpunosti pronalazim. Ali film u kinu vrlo rado gledam, kao i bilo koju drugu kulturnu manifestaciju, jer je to drustveni dogadjaj. Ne izlazim rado na vecere-meni je jelo cisto zamaranje i samo mi prekida ugodjaj u finoj atmosferi. Obozavam zurke u privatnoj organizaciji, a posto danas nisu ceste, volim ponekad izaci u diskoteku. | |
| | | sms
Number of posts : 12 Location : piperi Peпyтaциja : 0 Registration date : 08.04.2008
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Uto 4 Nov - 11:43 | |
| Hvala lijo na odgovoru. Ova tema je otvorena zato sto smo bili napadnuti od nekoga ko misli da nasima zivotima "diriguju" djeca. | |
| | | Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Uto 4 Nov - 12:47 | |
| Ja zivim za dan da ,,tumaram,, po ,,majevichkim vrletima,, (jer znam teren). Kad god se uhvatim prilike to se i ostvari, ako ne moze onda obavezno shetanje ! U glavnom se shto vishe izbjegava ,,zamrachivanje,, i ljencharenje vikendom.... | |
| | | lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Sre 5 Nov - 1:50 | |
| - sms ::
- Hvala lijo na odgovoru.
Ova tema je otvorena zato sto smo bili napadnuti od nekoga ko misli da nasima zivotima "diriguju" djeca. Kako, u kom smislu? Da se pored djece ne moze mnogo toga, ili da se prihvataju pravila ponasanja koja odgovaraju djeci (obicno starijoj)? Licno mislim da se sa djecom ne moze sve, ali moze dosta toga, bar vikendom. Takodje smatram da je sa djecom lijepo biti dijete i na nekakav nacin produziti ili obnoviti fazu djetinjstva, posto ima cari kojih covjek nije svjestan kad je dijete, nego tek kad odraste i kad to prodje. - Mr. Majevica ::
- Ja zivim za dan da ,,tumaram,, po ,,majevichkim vrletima,, (jer znam teren). Kad god se uhvatim prilike to se i ostvari, ako ne moze onda obavezno shetanje ! U glavnom se shto vishe izbjegava ,,zamrachivanje,, i ljencharenje vikendom...
"Zamracivati" se moze i radnim danom, ako bi i vikendom, sav bi zivot bio pomracen, jer se dana ne bi vidjalo. A, za tumaranja majevickim vrletima ti zavidim! | |
| | | Baja
Number of posts : 289 Peпyтaциja : 0 Registration date : 03.03.2008
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Sre 5 Nov - 19:19 | |
| Ja slobodno vrijeme provodim voznjom Glupost mozda za nekog ali uzivam u tome | |
| | | avram
Number of posts : 46 Age : 56 Location : Модран Peпyтaциja : 1 Registration date : 12.02.2009
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Pon 16 Feb - 21:21 | |
| Meni vikend nije slobodno vrijeme,toliko.Nedjelja da a subota skoro pa nikad. | |
| | | Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Uto 17 Feb - 11:42 | |
| Nije dzaba ,,Nedjelja Sveta,, ! | |
| | | smokvica
Number of posts : 935 Age : 43 Peпyтaциja : 0 Registration date : 26.03.2009
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? Pet 27 Mar - 14:00 | |
| moj vikend-subota,il smo u gostima il imamo goste nedjelja,setnja,ako je lijep dan,ako ne,onda je to plivanje ili posto je jos hladno,klizanje na ledu,to obozavamo. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako provodite vikende? | |
| |
| | | | Kako provodite vikende? | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |