|
| ZAPIS SRCA MOGA | |
| | Autor | Poruka |
---|
KPCTAH
Number of posts : 236 Location : Ljubljana - Slovenija Peпyтaциja : 0 Registration date : 13.08.2008
| Naslov: ZAPIS SRCA MOGA Ned 15 Feb - 9:52 | |
| ЗАКЛЕТВА КОСОВСКОМ БОЖУРУ (БРАНИЋУ ТЕ, МАЈКЕ МИ ПРЕСВЕТЕ!) (пренето са: http://klub.bgdcafe.com/view_topic.php?id=10021
Мој божуре, еј, крвави цвете, На српској си крвци поника Бранићу те, Мајке ми Пресвете Пред Олтаром сам се зарекао !
Српском крвљу обливени цевете, Еј, божуре, шта смо дочекали Казнићемо, Мајке ми Пресвете, Досманлије што су нас издали !
Полумесец и криж Ватикана На тебе су кидисали, цвете, Ал` нек` знају јадна ли им нана Да те не дам, Мајке ми Пресвете !
`Ајмо, браћо, мора да се ради ! Војо брате, преузми команду Храбро, браћо, соколови млади, Дај срушимо досманлијску банду!
Од Стамбола па до Ватикана Нек` се ори песма РАДИКАЛА Нек` сви знају душа им погана Србија је на ноге устала !
„Не дам тебе, не дам своје душе, Крсне славе и СРПСКОГ ОЛТАРА, Не дам, цвете, земљу да ми сруше !“ Беху речи Светог кнез - Лазара
Исто ћу ти и ја, цвете, рећи, Бранићу те, Мајке ми Пресвете, Са Косова не сме се побећи Никоме те не дам, СРПСКИ ЦВЕТЕ !
Крстан Ђ. Ковјенић | |
| | | KPCTAH
Number of posts : 236 Location : Ljubljana - Slovenija Peпyтaциja : 0 Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Ned 15 Feb - 10:09 | |
| АМЕРИКО, ПРОКЛЕТА ТИ БИЛА ! (пренето са: http://klub.bgdcafe.com/view_topic.php?id=10021
Не питај ме данас ништа, брате, Не спомињи бомбе нит` гранате ! Не отварај окрастале ране, Не подсећај на те болне дане !
Америко, проклета ти била Јединца си сина ми убила Само зато што би Православац, Србин прави, дични Светосавац !
Нови Хитлер сада правду дели Нови монструм смрти се весели Нове ране наноси људима Нова срца трга у грудима
Америко, проклета ти била Колико си деце ти убила Само зато што слободу хтеше И једини грех им баш то беше !
Зашто, Боже, зашто, Христе Свети, Сад сотона целом људству прети ? Зашто на крст сада смо распети ? Зашто више не смемо живети ?
Америко, проклета ти била Колико си крви ти пролила ? Колико си из мајчиних крила Истргнула деце и убила ?
Кад бих мого из сећања, брате, Да избришем јек НАТО гранате Кад бих мого свог јединца сина Да истргнем својим сећањима.
Америко, проклета ти била Дабогда се у јад претворила Зашто си ми јединца убила Зашто си ме баш тол`ко ранила !?
——————– Крстан Ђ. Ковјенић
С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!! | |
| | | KPCTAH
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Čet 6 Avg - 23:20 | |
| НЕСРЕЋНИК (пренето са: http://krstanovkutak.forumotion.net/-f2/-t29.htm#740
„Не дирајте тога несрећника !“ Чујем шапат једне црне жене. „Окан`те се јадног паћеника !« Опет шапну гледајући мене.
Сузе саме облише ми лице, Грунуле су к`о јесење кише. Бoли душа, јеца јадно срце, Јер ње нема покрај мене више.
Стари Циго нашу песму гуди, Њено име декламују сви Ове ноћи један јадник луди, »Драги Боже, јецаш ли и Ти !?«
„Престаните ! Доста, добри људи !“ Из болних се груди вапај оте, „Брате Циго, дај ону загуди Јебем ли те, проклети животе !“
Као старо дрво тад сам пао, Срце ми је препукло на пола Чујем како неко рече: „Браво !“ Док се грчим на поду од бола ...
Крстан Ђ. Ковјенић | |
| | | lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Pet 7 Avg - 0:53 | |
| Fenomenalna, jaka pjesma KPCTAHE! Na ovoj temi su ti sve fantasticne. | |
| | | KPCTAH
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Pet 7 Avg - 11:58 | |
| - lija ::
- Fenomenalna, jaka pjesma KPCTAHE!
Na ovoj temi su ti sve fantasticne. Хвала Ти, драга Лијо ! Твоја похвала ми заиста душу разгаљује ! С љубављу, Крстан Ђ. Ковјенић | |
| | | desa
Number of posts : 89 Age : 51 Peпyтaциja : 0 Registration date : 03.08.2009
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Sub 8 Avg - 21:11 | |
| svidja mi se bas je dobro | |
| | | majevicanka
Number of posts : 83 Peпyтaциja : 2 Registration date : 25.02.2009
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Sub 8 Avg - 22:19 | |
| Samo nastavi Krstane mozes postati i srpski pjesnik!!!!Svi stihovi su sa puno bola mislim napisani.SUPER. | |
| | | KPCTAH
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Ned 9 Avg - 11:06 | |
| ПРВА ЉУБАВ
Не постоји ништа слађе, Ништа лепше, ништа рађе, Него л `кад се двоје воле Кад се љубе, љубе, љубе, Све док усне не заболе...
Нема, људи, већег греха, Него л` драгу напустити Нема лека нит` утеха Увек тужан тад ћеш бити
Зато љуби, мили роде, К`о што никад досад није Недај да ти љубав оде И око ти сузе лије.
Све на свету ја бих дао Да м` се прва љубав врати Жао ми је, много жао, Што не знах је сачувати.
Прва љубав кад затиња Дар Господа, људи, то је Највећа је то светиња Дај упамти, мило моје !
Ако т` прва љубав оде Туга ће ти друга бити У свакој ћеш новој, роде, Прву увек ти тражити.
Крстан Ђ. Ковјенић | |
| | | lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Pon 10 Avg - 18:36 | |
| KPCTAHE, ti si poceo bas zestoko s ovom ljubavnom poezijom. Pazi, lakse malo, ima ovdje i slabasnih, hocu reci vrlo njeznih zenskih srdasaca. | |
| | | KPCTAH
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA Pet 25 Sep - 9:21 | |
| ПЕСМА О КОСОВУ (пренето са: https://www.facebook.com/home.php?ref=home#/note.php?note_id=139276823737&ref=mf
На Косову равном, к`о на белом платну, Преломи се царство к`о нејачка трска, За Крст Часни, Српство и слободу златну, Исписа се крвљу историја српска.
Оста земља пуста, чемеру и јаду, Удовице српске и сирота нејач, Неста смеха, песме том Христовом стаду, Српство обли туга, ридај, дечји плач…
Ал`, из крвце палих витезова српских, Изникну поновно мученичко семе, Кроз крв што ће допрет` до капија рајских, Судбина нам иста к`о у оно време.
Ој, Српско Косово, мој очињи виде, Не дам да м` те узму, отму ил` украду, Да потомци моји због тога се стиде, Јер немати Тебе - значи немат` наду.
Косово је срце српскога порода, Што к`о плам од свеће у нама лелуја, Косово је свагда санак и слобода, Реци слава Христу, кажи алилуја !
Еј, Косово равно, делу српске душе На Тебе сад реже крволочне звери Домове и цркве ти демони руше Хоће да нас сатру НАТО бомардери
Ал`не дам те ником до задњег дамора Издржаћу распет к`о Господ на Крсту Олтар Српства крвљу одбранит` се мора Не дам, ником не дам ту светињу чисту ! ------------------------------------------------------
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ZAPIS SRCA MOGA | |
| |
| | | | ZAPIS SRCA MOGA | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |