Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: sa Lopare.net - Pokusaj dvostrukog ubistva? Pon 6 Apr - 12:59 | |
| - Citat :
- Juče, 22:07 #1 (permalink)
komarac General potpukovnik Registrovan: 16.06.2004. Lokacija: Lopare Postovi: 6903 Pokusaj dvostrukog ubistva?
--------------------------------------------------------------------------------
Neki dan slusam neke price po Loparama (narod bez posla pa samo kafenise i prica) kako je nepoznata osoba udarila automobilom zenu Uljese Savica. Nepoznata osoba je nestala u pravcu Brckog. Kazu da se zena nalazi u bijeljinskoj bolnici.
Da li je to istina i da li je to bio pokusaj dvostrukog ubistva? - Citat :
- Juče, 22:40 #2 (permalink)
Specijal-98 Kapetan prve klase Registrovan: 07.10.2008. Postovi: 670
--------------------------------------------------------------------------------
Misliš atentata ? Sve je u Loparama moguće. I ja sam čuo tu vijest koja je provjerena i tačna. Nažalost atentator još nije uhvaćen iako su ostali materijalni tragovi na mjestu udesa. A čujem da je Uglješina gospođa još uvjek u Bijeljinskoj bolnici, zbog teže povrede noge. __________________ ZAUSTAVITE KRIMINAL U CRVENOM KRSTU LOPARE !!! - Citat :
- Danas, 04:15 #3 (permalink)
himmel Brigadni general
Registrovan: 08.11.2006. Postovi: 2530
Ispade Ugljo k'o Kenedi )))) - Citat :
- Danas, 05:11 #4 (permalink)
Specijal-98 Kapetan prve klase Registrovan: 07.10.2008. Postovi: 670
Da je ko Kenedi bio bi pokojnik? Ali da je bio meta to je činjenica, jer je i sam primjetio i rekao "Ženo, ovaj bi nas mogao zgaziti" i sam što je to rekao i desio se udar. Sreća pa će se dobro završiti. __________________ ZAUSTAVITE KRIMINAL U CRVENOM KRSTU LOPARE !!! | |
|