...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....
,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....
,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 15 Feb - 9:49
Rolling Stones - Wild Horses
gagana
Number of posts : 51 Age : 36 Location : Slovenia Peпyтaциja : 0 Registration date : 13.02.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 15 Feb - 10:40
sale matic - nadji mi ti..
jedva cekam sutra koncert
D4
Number of posts : 742 Peпyтaциja : 0 Registration date : 11.02.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 15 Feb - 14:10
EEE MR.... I ti znas da ubodes.pjesmu.
ZA MR
Kym
Number of posts : 951 Peпyтaциja : 4 Registration date : 10.02.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 15 Feb - 15:25
A cuj ovo da se najezis
https://www.youtube.com/watch?v=ClOhf-ITkbQ
D4
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 15 Feb - 19:04
Moze i ta...
Nesto mi ne ide ovo skidanje sa youtube...! Nista nekontam..
Mr. Majevica
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 15 Feb - 23:57
Citat :
ZA MR
Hvala D4...Pa znash mene ?
Gost Gost
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sub 16 Feb - 0:15
https://www.youtube.com/watch?v=_9o5mZmTcZ8
D4
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sub 16 Feb - 13:50
Mr. Majevica ::
Citat :
ZA MR
Hvala D4...Pa znash mene ?
Da srecom ima jos takvih ljudi.. Nedaj da ti usi porastu..:D:D
Mozes li mi ti reci kako tamo da skinem koju pjesmu(spot)..?
Mr. Majevica
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 1:13
Za skidanje sa youtube-a skini ovaj programchic... klikni desnim dugmicem na ovu adresu i Save target as...
http://www.vdownloader.es/files/vdownloader.zip
A shta kazesh na ovu stvar ?
Scorpions - Send Me A Angel
lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 11:22
Na ovu stvar ja kazem da je moja omiljena pjesma, kao i jos mnoge od scorpionsa, a posebno Wind of change.
D4
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 13:51
Sta da ti kazem MR...ccc
Muzika njihove i nase mladosti..
Mr. Majevica
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 14:22
Jel' : ,,Shta da ti kazem kad sve znam,, !
A mene ova pjesma podsjeca na dane kad sam ,k'o manijak skako po njvecoj zegi ispod kosha pred shkolom, a ova je pjesma ,u stvari chitav album Crazy World, dernjachio na sav glas iz Danija. Samo mi nije jasno gdje ste svi bili nestali D4, znam da je slabo ko bio u Loparama ili nije izlazio, samo ja i Trica tri put na dan dok me nije ufatila temperatura. Prekardashio sam totalno bio.... To je jun-jul '91. bio ?
lija
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 14:31
Primijetila sam da ste vas dvoje nevjerovatno slicni meni, ili pak ja vama, svejedno...Ali vidim da imate slican smisao za humor, razumijete sve i bez puno rijeci, volite slicne stvari, imate slicne poglede na svijet... A ljeto jun/jul/avgust '91. bjese ako ne najljepse onda jedno od dva najljepsa u mom zivotu.
Umalo da zaboravim danas mi se vrti melodija od Harija i Zere-Dok miljacka protice i bas me strefila nesto jbg. sta ce ziva dusa...
Mr. Majevica
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 14:35
Radimo na istim frekvencijama !
D4
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 20:16
Mr. Majevica ::
Jel' : ,,Shta da ti kazem kad sve znam,, !
A mene ova pjesma podsjeca na dane kad sam ,k'o manijak skako po njvecoj zegi ispod kosha pred shkolom, a ova je pjesma ,u stvari chitav album Crazy World, dernjachio na sav glas iz Danija. Samo mi nije jasno gdje ste svi bili nestali D4, znam da je slabo ko bio u Loparama ili nije izlazio, samo ja i Trica tri put na dan dok me nije ufatila temperatura. Prekardashio sam totalno bio.... To je jun-jul '91. bio ?
Ko bi drugi znao..!
Eh gdje sam ja bila... Vjerovatno negdje u potjeri..:D Znas i sam da sam tad bila zaljubljena hahah... Ti i Trica ste obarali sve rekorde...Bili ste MNOGO JAKI..!
Sta si drugao mogao raditi tih godina u Loparama osim igrat` kosarku, poker ili bilijara...? Znaci bez guranja.-.. Vjerovatno sam ganjala bilijar sa Dudijem..:D:D
D4
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pon 18 Feb - 20:28
lija ::
Primijetila sam da ste vas dvoje nevjerovatno slicni meni, ili pak ja vama, svejedno...Ali vidim da imate slican smisao za humor, razumijete sve i bez puno rijeci, volite slicne stvari, imate slicne poglede na svijet...
Bili smo u istoj ulici..
Mare
Number of posts : 2823 Age : 46 Peпyтaциja : 0 Registration date : 29.01.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Uto 19 Feb - 7:19
Azra - Marina Ma ono , kad cujes neku pjesmu ujutro kad ustanes , ne mozes citav dan da je izbacis iz glave .
lija
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sre 20 Feb - 15:07
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sre 27 Feb - 10:43
Poshto me je Mare, mezetio ovih dana sa Soldiers of fortune, sad mi ne izlazi iz tintare...
lija
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sre 27 Feb - 11:16
A meni pjesma o Skipiju iz crtica: Skipi je divan drug Skipi je najbolji drug Skipi je uvijek tu kada ti treba pravi car da sredi svaku stvar kada ti treba dobar drug ili ti nesto skripi samo potrazi osobu pravu a to je kengur Skipi.
Mare
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sre 27 Feb - 11:55
Balasevic DJordje - Jadranka Stojakovic
Pomislim nekad , na bivsa jutra na bivse dane i bivsa mjesta al put me vodi samo u sutra Zivot je jednosmjerna cesta.
Pamtim djetinjstvo dom , svaki kutak krov poslije kise crven k'o kresta ne mogu tamo ni za trenutak Zivot je jednosmjerna cesta
Sjecam se svoje ljubavi rane prvog poljupca u krosnji bresta ne mogu nazad u sretne dane Zivot je jednosmjerna cesta
Gost Gost
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sre 27 Feb - 18:00
Ide Mile sokacima drobiiiii Komadina slanine u torbiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjj Srbija !!! Srbija !!! Srbija !!!
wolfenstein
Number of posts : 359 Location : Velika Srbija Peпyтaциja : 0 Registration date : 16.02.2008
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Čet 28 Feb - 13:43
Posto sam po dernecima ovih dana,ureza mi se jedna dobra od cvaka-cvak "konje tera mitar rabadzija" -(((
Mr. Majevica
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Pet 29 Feb - 8:08
Stupovi - Chije je ono devojche
Gost Gost
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Sre 5 Mar - 14:11
Nedjo Mitrovic I Nedjo Kostic - Sve Za Pravoslavlje
Kako sam tuzan kad se setim, moja jedina koliko noci pokraj mene nisi spavala. Tuznog detinjstva svoga odmah sam se setio tuzan sam bio jer te nisam jos primetio...
...
Sijaju zvezde kao oci konobarice, da si bar ovde pa da dodju i drugarice. Niz moje grlo klizi ljuta prepecenica neka me slozi kao slozena recenica...
Mare
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Čet 6 Mar - 12:51
Indeksi - Zute Dunje
D4
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima Čet 6 Mar - 14:30
Pusti me pusti me ...
Poslednji izmenio D4 dana Sub 15 Mar - 21:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Sponsored content
Naslov: Re: Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima
Melodija - pjesma koja vam se danas vrluda po mislima