Kad na ludi kamen stati :lol: Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.

Join the forum, it's quick and easy

MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
MAJEBИЧKИ ФOPYM

ФOPYM MAJEBИЧKИX CPБA

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kad na ludi kamen stati :lol:

5 posters

Kad je pravo vrijeme za brak?

Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap0%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap 0% [ 0 ]
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap30%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap 30% [ 3 ]
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap50%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap 50% [ 5 ]
Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_lcap20%Kad na ludi kamen stati :lol: Vote_rcap 20% [ 2 ]
Ukupno Glasova : 10

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Kad na ludi kamen stati :lol: Empty Kad na ludi kamen stati :lol: Čet 19 Jun - 14:53

lija

lija

Sta kazete, kad je pravi cas? Laughing
Meni je logicno da je to momenat kad su ispunjeni uslovi iz prva tri ponudjena odgovora, ali sam namjerno to razdvojila, da bi se znalo sta ima veci prioritet, a i zato sto mnogima nije potrebno vise uslova.
Oni koji su nagazili na taj kamen, sigurno znaju pravi odgovor. Laughing

2Kad na ludi kamen stati :lol: Empty Re: Kad na ludi kamen stati :lol: Čet 19 Jun - 15:03

Prvi

Niposto ne treba stati na lud kame, jos ako je klizav, mozes da se okliznise i tresnes na ledja, straznjicu ili nos, pogotovo na ovo zadnje

3Kad na ludi kamen stati :lol: Empty Re: Kad na ludi kamen stati :lol: Čet 19 Jun - 15:09

lija

lija

Nemoj, druze, da plasis mlade narastaje, a vala i stare, koji ne vide dalje od nosa, slijepi od zaljubljenosti, jer je od tog osjecaja malo sta ljepse! Wink I love you inlove Doduse, mnogi bi mozda ostali zaljubljeni, da nisu zapeli za taj kamen scratch Very Happy

4Kad na ludi kamen stati :lol: Empty Re: Kad na ludi kamen stati :lol: Čet 19 Jun - 16:22

Jankovljev

Stati onda kada ste najzdraviji za reprodukciju.

5Kad na ludi kamen stati :lol: Empty Re: Kad na ludi kamen stati :lol: Čet 19 Jun - 20:12

Mr. Majevica

Mr. Majevica

Kad na ludi kamen stati

Kada dvoje (naravno, samo zensko i mushkarac) ,,rade na istim frekvencijama,, cyclops

I ne moraju isto da se ponashaju, iste stvari da vole !
Kaze narod : ,,Nashli se, sve isto vole !,, Ma to nema veze Laughing

zato glasam za ovu 3 opciju misleci na ,,te frekvencije,,

p.s. mozda bi bolje bilo Lijo da si ga napisala kao : ,,kad ih pohvatash sve,, Laughing

https://majevica.forumakers.com

lija

lija

Ne znam da li bi bilo bolje, u to ti se ne razumijem najbolje : IIoII :
Ali pod opcijom br.3 sam upravo mislila na to da se nabasa na osobu odgovarajucih osobina, bar da zadovoljava one najbitnije, bez kojih ne ide, a to je ta ista fekvencija, koja je i po mom misljenju od svega najbitnija, a tesko je opisati, to se vise osjeti.

Mr. Majevica

Mr. Majevica

cheers Chim ,,toliko,, znash, dobro se ti razumijesh ! Laughing

lija

lija

Salila sam se, a stvarno nisam shvatila sta si mislio sa tom alternativom?

Mr. Majevica

Mr. Majevica

,,kad ih pohvatash sve,, frekvencije, na to sam mislio ! Laughing a ovo si super napisala, to je to !

Ali pod opcijom br.3 sam upravo mislila na to da se nabasa na osobu odgovarajucih osobina, bar da zadovoljava one najbitnije, bez kojih ne ide, a to je ta ista fekvencija, koja je i po mom misljenju od svega najbitnija, a tesko je opisati, to se vise osjeti.

Kym

Kym

Da si postavila ovo pitanje samo dva dana ranije, moj odgovor bi vjerovatno bio NIKAD. Very Happy Danas je vec druga prica, danas glasam za trecu opciju lol!

Mr. Majevica

Mr. Majevica

cheers Ajd onda, nek' ti je sa srecom Kym ! Laughing

12Kad na ludi kamen stati :lol: Empty Re: Kad na ludi kamen stati :lol: Pet 20 Jun - 13:23

lija

lija

Kym ::Da si postavila ovo pitanje samo dva dana ranije, moj odgovor bi vjerovatno bio NIKAD. Very Happy Danas je vec druga prica, danas glasam za trecu opciju lol!
IIoII Hahahaha, e Kyme, legenda si Exclamation Neka tako i ostane! Wink Drago mi je da imamo odgvor vise za 3. opciju, umjesto 4.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu