loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Poginuo Luis !!! Ned 31 Jul - 11:12 | |
| BEOGRAD 31. 07. 2011
PRESS
Poginuo Ljubiša Stojanović Luis
Popularni pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 04,30 sati dogodila kod mesta Mali Iđoš. Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Stojanović je na putu Subotica-Novi Sad pokusao da pretekne jedno vozilo, zatim je upao u "makazice" i potom se direktno sudario sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca. U čeonom sudaru život je izgubio i vozač drugog automobila, dok je još šestoro osoba povređeno. Pretpostavlja se da Stojanović jutros vraćao sa nastupa. Stojanović je rođen u Leskovcu 25. juna 1952. godine. Muzikom je počeo da se bavi početkom 70-tih godina prošlog veka. Tvorac je mnogobrojnih hitova među kojima su: Ne kuni me, ne ruži me, majko, Dunjo moja, Sve se osim tuge deli, Obrisi suze mala moja, Ciganski san, Opa opa, Slike u oku...http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/170322/Poginuo+Ljubiša+Stojanović+Luis.html | |
|
ZVEZDICA
Number of posts : 3384 Location : Majevica...U srcu Peпyтaциja : 2 Registration date : 11.01.2013
| Naslov: Re: Poginuo Luis !!! Sub 20 Apr - 22:20 | |
| Izazvao je udes, u kome je zivot izgubio mlad covek,otac dvoje male dece, koja su takodje,kao i majka, tesko povredjeni.Nikada nije objavljeno da li su preziveli.Zao mi je bilo te porodice... | |
|
lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poginuo Luis !!! | |
| |
|