MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
...Значајно је да старији свој крај не сматрају баш као део Босне. За њих је Босна (права Босна), западно од Мајевице, околина Тузле и даље према западу и југу од Тузле. Босански Брод је ,,Босна,, ,а ,,ми смо Мајевичани,,. Та ужа Босна зове се и ,,Горњи крај,,....

,,Мајевица - с особитим обзиром на етничку прошлост и етничке особине мајевичких Срба,,
Миленко С. Филиповић
Сарајево 1969.
MAJEBИЧKИ ФOPYM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MAJEBИЧKИ ФOPYM

ФOPYM MAJEBИЧKИX CPБA

PrijemPrijem  PortalPortal  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Poginuo Luis !!!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
loparac-98

loparac-98

Number of posts : 4122
Peпyтaциja : 4
Registration date : 31.12.2008

Poginuo Luis !!! Empty
PočaljiNaslov: Poginuo Luis !!!   Poginuo Luis !!! EmptyNed 31 Jul - 11:12

Poginuo Luis !!! Luis-01
molitva: molitva: molitva:
BEOGRAD 31. 07. 2011

PRESS

Poginuo Ljubiša Stojanović Luis

Popularni pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 04,30 sati dogodila kod mesta Mali Iđoš.
Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Stojanović je na putu Subotica-Novi Sad pokusao da pretekne jedno vozilo, zatim je upao u "makazice" i potom se direktno sudario sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca. U čeonom sudaru život je izgubio i vozač drugog automobila, dok je još šestoro osoba povređeno. Pretpostavlja se da Stojanović jutros vraćao sa nastupa.
Stojanović je rođen u Leskovcu 25. juna 1952. godine. Muzikom je počeo da se bavi početkom 70-tih godina prošlog veka. Tvorac je mnogobrojnih hitova među kojima su: Ne kuni me, ne ruži me, majko, Dunjo moja, Sve se osim tuge deli, Obrisi suze mala moja, Ciganski san, Opa opa, Slike u oku...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/170322/Poginuo+Ljubiša+Stojanović+Luis.html
Nazad na vrh Ići dole
ZVEZDICA

ZVEZDICA

Number of posts : 3384
Peпyтaциja : 2
Registration date : 11.01.2013

Poginuo Luis !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Poginuo Luis !!!   Poginuo Luis !!! EmptySub 20 Apr - 22:20

Izazvao je udes, u kome je zivot izgubio mlad covek,otac dvoje male dece, koja su takodje,kao i majka, tesko povredjeni.Nikada nije objavljeno da li su preziveli.Zao mi je bilo te porodice... Sad
Nazad na vrh Ići dole
lija

lija

Number of posts : 4287
Peпyтaциja : 2
Registration date : 31.01.2008

Poginuo Luis !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Poginuo Luis !!!   Poginuo Luis !!! EmptySub 20 Apr - 22:44

Ali posto taj mladi covjek nije bio neka "faca sa TV-a", niko ga u javnosti nije ni pomenuo, skoro kao da nikad i nije postojao!ExclamationCrying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Poginuo Luis !!! Empty
PočaljiNaslov: Re: Poginuo Luis !!!   Poginuo Luis !!! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Poginuo Luis !!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Poginuo poljski predsednik
» Radnik pao sa skele i poginuo ( Bijeljina)
» Jahorina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
MAJEBИЧKИ ФOPYM :: Дpyштвo :: Вијести-
Skoči na: