loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: Srpska sela na Majevici u sastavu RS Uto 12 Jan - 14:23 | |
| | |
|
slavisaa
Number of posts : 29 Age : 63 Location : zemun Peпyтaциja : 0 Registration date : 17.02.2010
| Naslov: srpska sela Sre 17 Feb - 21:06 | |
| ovaj magistar je u pravu. Eto na primer moje selo ima vise zaseoka ali zna se po molitvi kome svi oni pripadaju. | |
|
Mare
Number of posts : 2823 Age : 46 Peпyтaциja : 0 Registration date : 29.01.2008
| Naslov: Re: Srpska sela na Majevici u sastavu RS Sre 17 Feb - 21:12 | |
| - slavisaa ::
- ovaj magistar je u pravu. Eto na primer moje selo ima vise zaseoka ali zna se po molitvi kome svi oni pripadaju.
Kome zaseoku pripada Prljuša ? | |
|
slavisaa
Number of posts : 29 Age : 63 Location : zemun Peпyтaциja : 0 Registration date : 17.02.2010
| Naslov: srpska sela Sre 17 Feb - 21:38 | |
| Prljusa je brdo a na Prljusi je zaseok Gusteri, i oni slave oravacku molitvu.Mare, sto bi rekli: pretpostavi se vidim da poznajes materiju. | |
|
slavisaa
| Naslov: srpska sela Ned 21 Feb - 22:09 | |
| Bilo bi lijepo da nam neko kaze doklen je Majevica. Evo receno je ovde da je Sapna granica, jel to tacno i gde su ostale granice. Lako je vama sa vrha Majevice, sta cemo mi sa krajeva , imamo dilemu brate mili. | |
|
stecak
Number of posts : 72 Location : tu u blizini Peпyтaциja : 0 Registration date : 15.01.2010
| Naslov: Re: Srpska sela na Majevici u sastavu RS Pon 22 Feb - 10:38 | |
| - slavisaa ::
- Bilo bi lijepo da nam neko kaze doklen je Majevica. Evo receno je ovde da je Sapna granica, jel to tacno i gde su ostale granice. Lako je vama sa vrha Majevice, sta cemo mi sa krajeva , imamo dilemu brate mili.
he he dobar si... kao sto kazes nije Majevica samo vrhovi... Evo sa sjeverne strane idu sela: G.Hrgovi,D.Hrgovi(Gradacac),G.Skakava,zaseoci Bukvika,D.Maoca, Rasljani,Islamovac,Štrepci,Zovik(sve Brčko),V.Selo,Vrazici, Nahvioci,Humci,Šibosnica,Lukavica,Drijenca,..(Čelić),ili sa strane odSrebrenika:Špionica,Ježinac,Ormanica,G.Srebrenik, Jasenica...Znaci loparska i tuzlanska opstina su druga sela... | |
|
antic dusan
Number of posts : 2 Peпyтaциja : 0 Registration date : 15.03.2010
| Naslov: Re: Srpska sela na Majevici u sastavu RS Ned 28 Mar - 16:20 | |
| - lija ::
- Ja nisam za sva ta sela potpuno sigurna kojoj opstini pripadaju. I jos nesto, neka od tih nisu vise u sastavu RS, nisi primijetio naziv teme. Ja stavila ovako da se ne ponavlja, posto smo imali nabrojena srpska sela u FBiH.
pa valjda i mezgraja pripada republici srpskoj i ona pripada pod majevicu | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Srpska sela na Majevici u sastavu RS | |
| |
|