|
| Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 15:08 | |
| I ako shvatam ,mlade ljude, zeljne, druzenja, zurki, slavlja, veselja, dobre muzike i opushtanja, zar nisu mogli izabrati malo ,,diskretnije,, mjesto s obzirom da je na ovom mjestu prvomajskog lumpovanja, spomen'kosturnica, da ispod ovog spomenika leze kosti ljudi (bez obzira na nacionalnu i politichku pripadnost)... I ako sam ja zadnji koji bih na to trebao da reagujem, tj. ,,zadnja rupa na svirali,, , josh pogotovo zbog drugachijih politichkih uvjerenja, mislim da bi to isto bilo kad bi doshli na bilo kakvo groblje sa muzikom i veseljem...
PRVOMAJSKA ZURKA POD OTVORENIM NEBOM sa FPCLUB- a....
Ja se ne bih mogao veseliti niti bih mogao biti opushten, zbnajuci da su ispod nechije kosti.... | |
| | | Saša
Number of posts : 232 Peпyтaциja : 0 Registration date : 05.05.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 17:46 | |
| Treba njima | |
| | | lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 18:11 | |
| Svasta da cujem. Ljudski rod u globalu postaje sve debilniji i samoziviji, sposoban da osjeca i dozivljava samo svoje potrebe i htijenja. Neko ko slavi nesto na mjestu necije pogibije i groblju nema nimalo duse, morala niti pameti. Kolika je Majevica, mjesta na sve strane i bas tu nasli da slave prvi maj! | |
| | | Saša
Number of posts : 232 Peпyтaциja : 0 Registration date : 05.05.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 18:55 | |
| | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 19:12 | |
| Jednostavno, danashnja omladina ne poshtuje ni ,,svoje,, zive, a kamo li mrtve.... | |
| | | Kym
Number of posts : 951 Peпyтaциja : 4 Registration date : 10.02.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 19:31 | |
| Zamisli, gaze po kostima naseg druga Fadila. | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 19:43 | |
| Ja stavrno ne znam, dal' je drug ovaj ili onaj, gospodin 'vaki il' onak'i ,ne znam ko da je, ja jednostavno ne bih mogao slavit neshto, na bilo chijim kostima.... | |
| | | Plex
Number of posts : 197 Peпyтaциja : 0 Registration date : 09.02.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 20:15 | |
| Komsija slavis slavu na necijim kostima ,spavas na necijim kostima ,rodjenade si slavio na necijim kostima .....
Svi mi iz zgrade Park smo to radili ,zar nije tako? | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 6 Maj - 22:51 | |
| Koliko ja znam kosti su nadjene prilikom kopanja temelja za zgradu i izmjeshtene su... A to je sasvim velika sluchajnost i nema veze sa ovom gore situacijom u kojoj je svejsno odredjena lokacija ,,slavlja,, ! | |
| | | Plex
Number of posts : 197 Peпyтaциja : 0 Registration date : 09.02.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sre 7 Maj - 8:23 | |
| Slucajno slavu slavis???? | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sre 7 Maj - 9:04 | |
| E, j..ga komshija, ne namjerno, kopajuci temelje za nashu zgradu je nadjen ili su nadjeni skeletni ostaci koji su premjeshteni ! Znachi odredjeno zemljisht za gradnju, grobnice nisu bile obiljezene ili se tu nalaze od davnina..za razliku od mjesta vasheg ,,tulumarenja,, za koji se zna da je spomen-kosturnica....Pa sad razmishljam da se ne bi kojim sluchajem ponovilo nesho slichno, mozda i na nashem ili nekom drugom groblju, pokrenuti inicijativu ili dati prijedlog ko bi to vec mogao uraditi u Opshtini, da se donesu neke regulative o ,,zabrani tulumarenje na grobljima,, ili spomen-kosturnicama ! | |
| | | lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sre 7 Maj - 10:55 | |
| Aaaa, ako se ne varam na spomen kosturnici su izgleda slavili "mladi" Dodikovci. Kako simbolicna situacija! Sad ne znam da li da stavim ovog smjeska sto place i smije se ili oba. Ko vele ljudi da nista (pa ni mrtvima) ne urade za dzaba, nego ako su im ocistili, onda malo i mrtvi mogu da se odreknu pocivanja u miru, zarad slavlja ovih sto su cistili. Kakav crni humor! | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sre 7 Maj - 11:12 | |
| Eto prva akcija, pa shta uchinishe ! Zivo me interesuje da li su svi znali ,mislim oni koji su uredjivalo Spomen-paark, da ce sutradan biti feshat i da se to radi zbog toga ? | |
| | | no_name
Number of posts : 304 Peпyтaциja : 0 Registration date : 11.02.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sre 7 Maj - 15:47 | |
| naravno da se to ne radi na spomen kosturnici.
toliko zelene povrsine za sesti a vi se 'popeli' na spomenik.
ps. mr. majevica, mislim da je to sve uradjeno iz neznanja. normane, sledeci put pitajte starije npr. roditelje. | |
| | | Mr. Majevica
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sre 7 Maj - 22:22 | |
| A ja im kazem da poslushaju shta ,,Atomci,, kazu pjesmom ,,Oni shto dolaze za nama,, .... | |
| | | wolfenstein
Number of posts : 359 Location : Velika Srbija Peпyтaциja : 0 Registration date : 16.02.2008
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Uto 13 Maj - 13:40 | |
| Mozes li da pretpostavis cije su to kosti iskopali? I koliko je kostiju pod ovom loparskom zemljom neiskopano od 1945? A ceka da bude u kosturnici ali ne komunistickoj. A sta ste ocekivali od nekoga ko nozi naziv snsd,nista pametno, glup naziv i glupa zurka na jos glupljem mjestu. Sad ce izbori u oktobru pa cemo gledati jos bedarije od starih i mladih snsd-OVACA. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci Sub 2 Avg - 8:08 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci | |
| |
| | | | Prvomajska ,,zurka,, Spomen-park Vukosavci | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |