|
| ,,Asfaltna,, pjesma | |
| | Autor | Poruka |
---|
Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: ,,Asfaltna,, pjesma Sre 6 Okt - 18:12 | |
| Сад ћу да Вам ,,изрецитујем,, једну пјесмицу коју сам данас написао, а зове се: АСФАЛТНА пјесма Ош'о сам давно из роднога села Преко уске стазе, каменитог пута Тамо је већ моја ,,фамЕлија,, цијела Одавно већ она бијелим свијетом лута Остаде ми њива, волови и овце Да ђед и баба пазе и огњиште ложе Док ја тамо зарађујем новце И носим талијанске ципеле од коже Сваке године једном ил' двапут Морам кући својој, тамо да дођем Ево и сада се спремам на пут Па да оним сокаком каменитим прођем. Након дуге вожње ја стигох до пута Оног прашњавог што у моје село води Што мораш се испрљат' када прођеш туда Па опанке ил' чизме да переш у води. Кад гле чуда, шта то очи моје виде Нема више ни прашине ни бара Сад ни трактор не тресе кад преко пута иде Стигао је АСФАЛТ ,е то вриједи пара Сада више ни у грмљу оних кеса нема Што сељани, чисте ципеле у њима крију Да замјене опанке кад крену са села Па обуку чисте да им се ,,мјештани,, не смију Хвала на АСФАЛТУ ко год да га стави Дал' онај или овај, мени је све исто Само да не попуца, да буде квалитетан, прави Да ,,кајмака,, на њем' има, да буде све чисто... Мислим да је ,,АСФАЛТ,, заслужио једну пјесму, јер толико је незаобилазан и неминован у овим нашим свијетовима.... | |
| | | loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: ,,Asfaltna,, pjesma Sre 6 Okt - 19:21 | |
| - Mr. Majevica ::
- Сад ћу да Вам ,,изрецитујем,, једну пјесмицу коју сам данас написао, а зове се:
АСФАЛТНА пјесма
Ош'о сам давно из роднога села Преко уске стазе, каменитог пута Тамо је већ моја ,,фамЕлија,, цијела Одавно већ она бијелим свијетом лута
Остаде ми њива, волови и овце Да ђед и баба пазе и огњиште ложе Док ја тамо зарађујем новце И носим талијанске ципеле од коже
Сваке године једном ил' двапут Морам кући својој, тамо да дођем Ево и сада се спремам на пут Па да оним сокаком каменитим прођем.
Након дуге вожње ја стигох до пута Оног прашњавог што у моје село води Што мораш се испрљат' када прођеш туда Па опанке ил' чизме да переш у води.
Кад гле чуда, шта то очи моје виде Нема више ни прашине ни бара Сад ни трактор не тресе кад преко пута иде Стигао је АСФАЛТ ,е то вриједи пара
Сада више ни у грмљу оних кеса нема Што сељани, чисте ципеле у њима крију Да замјене опанке кад крену са села Па обуку чисте да им се ,,мјештани,, не смију
Хвала на АСФАЛТУ ко год да га стави Дал' онај или овај, мени је све исто Само да не попуца, да буде квалитетан, прави Да ,,кајмака,, на њем' има, да буде све чисто...
Мислим да је ,,АСФАЛТ,, заслужио једну пјесму, јер толико је незаобилазан и неминован у овим нашим свијетовима....
I ne samo pjesmu već i jednu fotku, a evo ja poklanjam dvije glanc nove (današnje). | |
| | | mrav
Number of posts : 2150 Peпyтaциja : 1 Registration date : 30.11.2009
| Naslov: Re: ,,Asfaltna,, pjesma Sre 6 Okt - 20:25 | |
| Mr. Majevica, uskoro ces morati smisliti pjesmu i za fabrike. | |
| | | loparac-98
Number of posts : 4122 Location : lopare Peпyтaциja : 4 Registration date : 31.12.2008
| Naslov: Re: ,,Asfaltna,, pjesma Sre 6 Okt - 20:54 | |
| | |
| | | Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: ,,Asfaltna,, pjesma Čet 7 Okt - 10:23 | |
| - Citat :
- mrav
Mr. Majevica, uskoro ces morati smisliti pjesmu i za fabrike. Могуће је да ће бити пјесмица и са том темтиком !? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ,,Asfaltna,, pjesma | |
| |
| | | | ,,Asfaltna,, pjesma | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |