|
| Ironicna poezija | |
| | Autor | Poruka |
---|
lija
Number of posts : 4287 Peпyтaциja : 2 Registration date : 31.01.2008
| Naslov: Ironicna poezija Pon 18 Avg - 17:59 | |
| Pjesma o Miletu Ovcaru
Ide Mile Lajkovackom prugom U ruci mu Kesa paradajza A na ramenu Oj, a na ramenu Dzak tarane.
Je l’ to Mile Iz Laktasha nosish.... Da nam djubrish zemlju?
Iz Laktasa, iz Laktasa Jer njihove ovce kazu Da je kod nas bolja ispasa!
Ali mi nemamo dobroga ovcara!
Ovchar nije iz Lopara Shto opljachka pumpe silne To je MILE, To je Mile...
Srpski mirotvorac...
Ide Mile Lajkovackom prugom Pa cas jase crna vranca Sa jos jednim drugom Ide Mile ide Sa jos jednim drugom Preko rijeke Drine A vranca im caste S trulezi od hrane Sa Dunava dzukele!
Dzukele, zute olinjale Razlapljenih zvalja Idu uz njih chak i Lale Ni njima nishta ne valja
E moj Mile u shta se ti fatash Takvo kolo, u du..e te golo....
Ma Lale su samo cvijece Sto se na prozore prednje "mece"!
Slaninare s trbusima Voli, voli ovcar Mile Dosta mu je mrtvih, gladnih i mrsavih I kuknjave i krtine!
Pljuvajuci na drugoga Poglavica postah plemena svoga Sada jashem crnog vranca Podanike drzim su dva lanca
Djeste bagro, evo mene Da mi ljubite moje sjene...
,,Slazi s mazge ludo jedna !,,
Mislio je da je neko Jer je knjige o patnjama svoga roda Nit' citao, nit' pisao, niti steko No dzelatu njihovome Za polozaj poklonio i odreko!
Mile pichi teshko Chichi Isporuchi oce njega Da dobije crnog ljeba Od stochara iz Jokshira Ne osta mu ni chakshira To su gmazi svoje rase Osta Mile kao zadnje prase...
Ovchar Mile, bez ovaca svojih Tudje on ce izgleda da poji...
Hocu, hocu kako necu Hocu para punu vrecu... K'o tapete da ih lijepim Da ih pljujem da se svetim
Ja sam ,,mali,, ovchar Mile Od mene nema vece sile.
Ide Mile Teske su mu mnogo cizme U njima su nogavice A na ruci zulj Jer on nosi sto pokrade Teret mu je mnogo tezak Ne moze ga ni kamion povuc’.
Ide Mile, ide Mile I u njedra nesto gundja Dok lopovluk neki smislja Formira se kako traze Elastican kao slina!
,,Duduk,, ovaj nash je Mile Preko vode njega vode Zednog ,bosog bez slobode Samog sebe on ce preci Shta ce preci njegovi reci Ukopa nas ovchar Mile Ovachar drugi njime mlati Od ovachara silnog ,'nakog Ovchuraga ce postati...
Mr. Majevica & lija | |
| | | lija
| Naslov: Re: Ironicna poezija Pon 18 Avg - 18:17 | |
| Vukovi jadi
Usta Vuk jedne zore rane i sa sebe strze sve silne jogane u krevetu ne bi vjerenice Dane.
Zgrabi pusku k'o oparen iz kuce istrca. Oh! Njemu tada laknu! Vrijedna Dana samo kopa bastu. | |
| | | lija
| Naslov: Re: Ironicna poezija Pon 18 Avg - 18:19 | |
| Brendovanje Tita
“Zapjevaj i zaigraj pa za pojas zadjeni“
pjevao je Tito
“jebo radni narod mi smo kapitalisti“
umjesto da s bijedom kopa mlado zito. | |
| | | lija
| Naslov: Re: Ironicna poezija Pon 18 Avg - 18:20 | |
| Druze Tito mi ti se kunemo
Koga krije jela vita ona krije Druga Tita
Druze Tito mi ti se kunemo da na jelu mozemo svi da se popnemo. | |
| | | Mr. Majevica
Number of posts : 14652 Peпyтaциja : 25 Registration date : 28.01.2008
| Naslov: Re: Ironicna poezija Pon 18 Avg - 18:22 | |
| Kad smo vec kod ,,duduka,, evo josh jedna ,,taze,, :
И ми Тадића за трку имамо
Баба су је звали, а ваљда и сада Некад чврста рука политике Српске Челична Лејди била је тада Док је у Хаг не отјераше хорде мрске
Попустивши пред злобом, душмана и Хага Признавши гријехове што измишљни бише Да би оптужила друге, а њој се спаcила глава Наградише је самицом у којој књиге своје пише !
У аманет нама, остави Баба Насљедника свога, горег од ње саме С њим управља амер, енглез, шваба Он је један од нових предсатвника таме !
Прича оно што не смије нико Сновима српским народ свој слади Многи би рекли ,,Додиче, наша дико !,, Ал' лаж његова брзо народ охлади !
Огроман је тај Додик даса А кажу и глават је врло Кад те шчепа нема ти спаса Од пјевања често боли га грло !
Некада је радио с цигарма на црно ! Димом Ронхила, у црно увио је Српску На сиромашни народ ПДВ је гурно Па сад купујемо робу турску !
На жалост он једини није Такав исти по Србији се шеће Али тај свој народ воли да бије И у Хашке казамате меће !
Борис му је име, хришћанско, право Али Бајазит му, ипак пристаје више Јер он је главе српске продаво Лош је човјек и црно му се пише !
И тако уз помоћ злобника свјетских Српску политику, лажну, воде Народ ће довести до мука тешких Све док се нови Обилићи не роде !
by JA | |
| | | KPCTAH
Number of posts : 236 Location : Ljubljana - Slovenija Peпyтaциja : 0 Registration date : 13.08.2008
| Naslov: Re: Ironicna poezija Pon 25 Avg - 11:05 | |
| МОРЕ, ТУРЦИ, НЕ ГАЗ` ТЕ ОРАЊЕ ! (ХИМНА БАЛИЈСКО-УСТАШКЕ ПЕДЕРАЦИЈЕ)
Море, турци, не газ` те орање, Да не буде опет какво срање, Јер биће вас све мање и мање Нестане ли марвињско њакање
Рефрен: Оп, жица, жица, жица Босна пуна кукавица Малоумних потурица И дебелих удовица.
Српске земље нису за продају Српске цркве ником се не дају Посадите, потурице, цвеће Куда-год се српска војска креће
Рефрен: Оп, жица, жица, жица...
Нико вама забранити неће Да се с миром српском земљом креће, Али света Република Српска Вама, турци, не сме бити мрска.
Рефрен: Оп, жица, жица, жица...
Погано сте ви усташко цвеће Увек били и остали смеће Кукавице, глупани без среће Без морала, крста, славске свеће.
Рефрен: Оп, жица, жица, жица Јебала вас Сребреница Буљук глупих потурица И дебилних удовица.
-------------------- Крстан Ђ. Ковјенић
С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ironicna poezija | |
| |
| | | | Ironicna poezija | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |